Reseptit

Vaniljainen vadelmahillo

Ainekset

  • 2 l vadelmia
  • 7 dl (500-750 g) sokeria
  • vaniljatanko
  • 0.5 dl vanilliinisokeria

Valmistusohje

Vaniljainen vadelmahillo

  1. Puhdista marjat. Jos huuhdot vadelmat, anna kuivua mahdollisimman kuiviksi.
  2. Pane vadelmat kerroksittain sokerin kanssa kattilaan ja anna mehustua muutaman tunnin ajan.
  3. Lisää vaniljatanko kattilaan ja keitä marjat hitaasti hauduttaen hilloksi. Jos vadelmat ovat kovin mehukkaita, saatat joutua keittämään hilloa melko pitkään.
  4. Poista vaniljatanko, lisää vaniliinisokeri ja tölkitä hillo. Sulje kannet välittömästi.

Kokeile myös aprikoosihilloa ja raparperihilloa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vaniljainen vadelmahillo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.