Reseptit

Jättikatkaravunpyrstöjä endiivinlehdellä

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 300 g keitettyjä jättikatkaravun pyrstöjä
  • ½ granaattiomenaa
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 1 rkl kookoshiutaleita
  • 1 tl sokeria
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 punainen chili

Lisäksi:

  • 2 endiiviä eli salaattisikuria

koristeeksi:

  • ½ granaattiomena

Valmistusohje

Jättikatkaravunpyrstöjä endiivinlehdellä

  1. Paahda seesaminsiemenet pannulla. Halkaise chili, poista siemenet ja viipaloi. Mittaa seesaminsiemenet, kookoshiutaleet ja chiliisohkoon huhmareen tai kulhoon. Murskaa ainekset hienoksi puunuijalla. Sekoita joukkoon öljy, sitruunanmehu ja sokeri. Lisää jättikatkaravun pyrstöt ja granaattiomenan punaiset siemenet. Sekoita kevyesti. Nosta kylmään maustumaan pariksi tunniksi.
  2. Lusikoi täytettä huuhdeltujen endiivin lehtien päälle.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jättikatkaravunpyrstöjä endiivinlehdellä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.