Jättikatkaravunpyrstöjä endiivinlehdellä
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
- 300 g keitettyjä jättikatkaravun pyrstöjä
- ½ granaattiomenaa
- 2 rkl öljyä
- 2 rkl sitruunanmehua
- 1 rkl kookoshiutaleita
- 1 tl sokeria
- 1 rkl seesaminsiemeniä
- 1 punainen chili
Lisäksi:
- 2 endiiviä eli salaattisikuria
koristeeksi:
- ½ granaattiomena
Valmistusohje
- Paahda seesaminsiemenet pannulla. Halkaise chili, poista siemenet ja viipaloi. Mittaa seesaminsiemenet, kookoshiutaleet ja chiliisohkoon huhmareen tai kulhoon. Murskaa ainekset hienoksi puunuijalla. Sekoita joukkoon öljy, sitruunanmehu ja sokeri. Lisää jättikatkaravun pyrstöt ja granaattiomenan punaiset siemenet. Sekoita kevyesti. Nosta kylmään maustumaan pariksi tunniksi.
- Lusikoi täytettä huuhdeltujen endiivin lehtien päälle.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Jättikatkaravunpyrstöjä endiivinlehdellä