Reseptit

Ambrosiakakku

Ainekset

  • 3 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 100 g laktoositonta margariinia
  • 1 tl leivinjauhetta
  • noin 3 dl vehnäjauhoja

kuorrutus:

  • 3 dl tomusokeria
  • noin 3 rkl vettä tai appelsiinimehua
  • 3 rkl hillottua appelsiininkuorta

Valmistusohje

Ambrosiakakku
  1. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sulatettu margariini ja vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Paista kakku tasapohjaisessa, laakeassa vuoassa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
  2. Sekoita tomusokerista ja vedestä tai mehusta tasainen kuorrutus ja levitä se jäähtyneen kakun päälle. Ripottele koristeeksi pieniksi kuutioiksi leikattuja hillottuja appelsiininkuoria, sukaattia tai marmeladimakeisia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ambrosiakakku

Leipoja

Ambrosia kakusta hyvä pohja esim hyytelökakuile

köyhän perheen tyttö

Äiti teki tätä aina jouluna , oli niin hyvää koska kakkua ei saanut kuin jouluna

Sinun täytyy kommentoidaksesi.